Aktuelno

MFS-EMMAUS raspisuje javni poziv za dostavljanje ponude za dizajn i pripremu infografike u okviru kampanje za podizanje svijesti i prevencije trgovine ljudima i rodno utemeljenog nasilja

By 19/07/2024 No Comments

MFS-EMMAUS raspisuje javni poziv za dostavljanje ponude za dizajn i pripremu infografike u okviru kampanje za podizanje svijesti i prevencije trgovine ljudima i rodno utemeljenog nasilja u sklopu projekta:
„Glas organizacija civilnog društva u borbi protiv trgovine ljudima

 

Poštovani/a,

pozivamo Vas da podnesete ponudu za pružanje usluge dizajna infografike koja će prenijeti informacije i poruke kojima se podiže svijest o postojanju problema, važnosti prevencije i zaštite prava žrtava trgovine ljudima i rodno utemeljenog nasilja u sklopu projekta Glas organizacija civilnog društva u borbi protiv trgovine ljudima koji podržava Evropska unija.
Opis projekta kao i aktivnosti te odgovornosti angažovanog ponuđača predstavljeni su u dokumentu u prilogu (opis usluge) koji čini sastavni dio ovog poziva.

Ponude sa naznakom: Prijave na poziv za Razvoj i dizajn infografike za podizanje svijesti i prevenciju trgovine ljudima i rodno utemeljenog nasilja, možete dostaviti najkasnije do 22. juli 2024. godine do 13:00 časova na e-mail sarajevo@mfs-emmaus.ba ili lično na adresu našeg ureda: MFS – EMMAUS, Paromlinska 10, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.